Na našich stránkach sú používané súbory cookies pre Vašu maximálnu spokojnosť pri prehliadaní. Odporúčame, aby ste ich akceptovali.

Zoznam produktov podľa výrobcu: adidas

na stranu

Predné vrecká so zipsom, elastický pás, šnúrka na stiahnutie s nápisom Real Madrid Vyšívaný erb Real Madrid Ukáž svoju podporu Juventusu. Tieto futbalové šortky zdobia zlatisté detaily v štýle klubu, na šnúrkach na stiahnutie ich dotvára potlač s menom tímu, nechýba im ani vyšívaný erb na nohavici a majú ľahkú tkanú konštrukciu.

44,95 €
Skladom

Predné vrecká so zipsom, elastický pás, šnúrka na stiahnutie s nápisom Juventus Vyšívaný erb Juventusu Ukáž svoju podporu Juventusu. Tieto futbalové šortky zdobia zlatisté detaily v štýle klubu, na šnúrkach na stiahnutie ich dotvára potlač s menom tímu, nechýba im ani vyšívaný erb na nohavici a majú ľahkú tkanú konštrukciu.

44,95 €
Skladom

V týchto tréningových brankárskych rukaviciach budeš medzi žrďami ako nepriestrelná stena. Vďaka ich priľnavej dlani s 3,5 mm tlmením si s loptou poradíš v každej situácii a nechýba im ani priliehavý strih na prstoch.

59,95 € 47,95 €
Znížená cena!
Skladom

Meranie tlaku v baroch a PSI Integrovaný ventil na uvoľnenie tlaku Ihla s metrickým závitom S týmto tlakomerom bude tvoja futbalová lopta v najlepšej kondícii. Meria tlak v baroch aj PSI a vyznačuje sa integrovaným ventilom na jeho uvoľnenie.

8,95 €
Skladom

Predné vrecká so zipsom, zapínanie na zips, nápis Manchester United na rukáve Vyšívaný erb Manchester United Vrúbkovaný bomberový golier Dlhé rukávy, vrúbkované manžety Podšívka z piketovej plátnovej väzby Materiál: 100% polyester

89,95 € 59,95 €
Skladom

Bunda adidas Real Madrid Presentation Materiál Climalite odvádza pot od pokožky, predné vrecká so zipsom, zapínanie na zips Erb Realu Madrid, 3 prúžky a logo adidas Badge of Sport Vrúbkovaný bejzbalový golier Materiál: 100 % polyester

79,95 € 44,95 €
Skladom

Vrúbkované manžety a lem Erb Realu Madrid V spolupráci s organizáciou Better Cotton Initiative prispievame k ekologickejšiemu pestovaniu bavlny Vrúbkovaný klasický výstrih Francúzske froté – 70 % bavlna, 30 % polyester

59,95 €
Skladom

Predné vrecká so zipsom, zapínanie na zips, nápis Real Madrid na rukáve Vyšívaný erb Realu Madrid Vrúbkovaný bomberový golier Dlhé rukávy, vrúbkované manžety Podšívka z piketovej plátnovej väzby Materiál: 100% polyester

89,95 € 69,95 €
Znížená cena!
Skladom
Zobraziť 13 - 24 z 78 položiek

V každom prípade náklady na vrátenie tovaru znáša spotrebiteľ. Výnimkou je, ak internetový obchod prevezme náklady na vrátenie tovaru z vlastného rozhodnutia.

  • Logo AC Milan
  • Logo FC Barcelona
  • Logo Real Madrid
  • Logo Manchaster United